خط تولید خرما شکلاتی

خط تولید خرما شکلاتی
   خرما در ایران خرما یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده توسط انسان است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پرورش می‌یابد و سابقه کشت خرما در ایران به 3 هزار سال پیش می رسد.  در گذشته صادرات خرما در کشور به دلیل عدم آگاهی و ضعف در حوزه ماشین آلات فراوری و بسته‌بندی با کمترین ارزش افزوده در حال انجام بود و اما در چند سال اخیر با …
ادامه مطلب

تأثیر خلاقیت و نوآوری  در حوزه فراوری و  بسته‌بندی خرما

تأثیر خلاقیت و نوآوری  در حوزه فراوری و  بسته‌بندی خرما
  تأثیر خلاقیت و نوآوری  در حوزه فراوری و  بسته‌بندی خرما  حوزه مواد غذایی معمولاً سودآور  است؛ اما برای اینکه در برابر رقبا شکست نخورید باید به فکر ایده‌های جدید باشید.  اگر شما با تحلیلی کلان و آینده‌نگرانه، ایده‌های مربوط به حوزه‌های پر استقبال در آینده را انتخاب کنید موفقیت شما تضمین شده خواهد بود. هر کدام از ایده‌های امروز شامل نوآوری‌هایی در کسب‌وکارهای معمولی حوزه مواد غذایی است که …
ادامه مطلب

جایگاه ایران در تولید خرما و فرآورده‌های آن

جایگاه ایران در تولید خرما و فرآورده‌های آن
سازمان فائو در سال 2013 میلادی میزان تولید خرما را در جهان حدود 5/7 میلیون تن از 1/1 میلیون هکتار نخلستان با متوسط عملکردی معادل 6 هزار و 834 کیلوگرم در هکتار اعلام کرده است. ایران در مقام دوم تولید و در سطح زیر کشت خرما مقام سوم در جهان قرار دارد.   آمار تجارت فائو در سال 2013 نشان می‌دهد که تجارت جهانی خرما معادل 1/4 میلیون تن است. …
ادامه مطلب

اهمیت تولید ، فرآوری و صادرات خرما با تولید خمیر خرما

اهمیت تولید ، فرآوری و صادرات خرما با تولید خمیر خرما
  بخش کشاورزی از مهم‌ترین محورهای پیشرفت و توسعه اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان به شمار می‌رود. در ایران نیز به دلیل وجود تنوع اقلیمی و آب‌وهوایی، زمین‌های مستعد کشاورزی و نیروی کار جوان و ارزان‌قیمت، بخش کشاورزی از مهم‌ترین بخش‌های پویا و مولد اقتصاد است. تقویت بخش کشاورزی از دو جنبه داخلی و خارجی به‌منظور تأمین استقلال سیاسی و اقتصادی، کاهش واردات و اجرای سیاست‌های گسترش صادرات غیرنفتی …
ادامه مطلب

دستگاه هسته گیر خرما

دستگاه هسته گیر خرما
  خواص خرما امروزه بر هر کسی پوشیده نیست و شاید کمتر کسی علاقه‌ای به خوردن آن نداشته باشد یا طعمش را دوست نداشته باشد. به همین دلیل، خرما به محصولی پرکاربرد در بسیاری از حوزه‌های صنایع غذایی تبدیل شده است. اما طبیعی است که برای استفاده از خرما در این حوزه‌ها باید هسته آن خارج شود و به دلیل حجم بالای خرمای مصرفی خارج کردن هسته با دست تقریباً …
ادامه مطلب

خرما را بیشتر بشناسیم

خرما را بیشتر بشناسیم
امروزه شاید بتوان گفت که تمام مردم کشورمان با خرما آشنا هستند. کمتر کسی وجود دارد یا شاید هم هیچکس وجود نداشته باشد که خرما نخورد. همه خرما را برای بهره مند شده از خواص آن می خورند. اما احتمالاً همگان به طور کامل با خواص خرما آشنا نباشند. امروز در این مقالۀ شرکت اسوه نامور پویا خواص خرما را به طور کامل و جامع بررسی می کنیم. در این …
ادامه مطلب

تولید فرآورده‌های غذایی از خرما

تولید فرآورده‌های غذایی از خرما
  در گذشته فرآورده های خرما به روش سنتی و خانگی مانند کلوچه سنتی تولید می شد، امروزه با تولید آنها در طیف گسترده و پرمصرف بودن آنها از دستگاه خمیر خرما صنعتی استفاده می کنند. این دستگاه ها در دو نوع اتومات و نیمه اتومات وجود دارند که استفاده از هر کدام از آنها بسته به نیاز مشتری و ظرفیت تولیدش می باشد. یکی از مهمترین وسایل در خط تولید محصولات …
ادامه مطلب

صنایع فراوری خرما

صنایع فراوری خرما
  در کشور ما منبع عظیمی از خرما وجود دارد که علاوه بر مصرف آن به طور معمولی، طی فرآیندی در کارخانه ها به وسیله انواع ماشین آلات به فرآورده های خوشمزه دیگری از جمله خمیر خرما، شیره خرما، شیرینی های خرمایی، حبه خرما، چیپس خرما، شکلات خرما تبدیل می شوند. خرما پس از چیده شدن از نخل که برکتی الهی در طول تاریخ و تمدن بشریت به حساب می‌آید جهت …
ادامه مطلب

جستجو در مقالات

سبد خرید