خمیر یوفکا چیست؟
خمیر یوفکا یک نوع خمیر هزار لا می باشد که بسیار نازک و لطیف می باشد. خمیری است که اصلا نیازی به پف کردن ندارد و در تهیه آن از بیکینگ پودر و یا جوش شیرین استفاده نمیشود. اگر شما دوستان عزیز باقلوا پیچ قزوین را تهیه کرده باشید به راحتی می توانید خمیر یوفکا را تهیه بفرمائید. از خمیر یوفکا در تهیه انواع زیادی از غذاهای فینگر فودی نیز استفاده می شود و بیشتر با انواع غذاهای ترکی نیز خمیر یوفکا دیده شده است. استفاده از خمیر یوفکا در اغلب شیرینی هایی همچون ناپلئونی و شیرینی هایی به نام گیس بافت نیز استفاده میشود. خمیر یوفکا معمولا به دو شکل مستطیلی و مثلثی نیز می باشد.
خمیر یوفکا را به اشتباه خمیر فیلو نیز می نامند. اما باید گفت که خمیر فیلو با خمیر یوفکا نیز متفاوت است و از نظر تردی باید به این نکته اشاره کرد که خمیر یوفکا از خمیر فیلو ترد تر می باشد. از دیگر تفاوت خمیر فیلو با یوفکا باید به این نکته هم نیز اشاره کرد که برای پخت شیرینی ها بیشتر از خمیر فیلو استفاده میشود تا خمیر یوفکا آن هم به دلیل لطیف تر بودن خمیر فیلو به نسبت خمیر یوفکا می باشد. در هنگام استفاده از خمیر یوفکا باید حتما از کره و یا تخم مرغ استفاده کرد تا خمیر به هم بچسبد اما این نکته در خمیر فیلو دیده نشده است.
شرکت فنی و مهندسی اُسوه نام وَر پویا از جمله معدود شرکت هایی در کشور میباشد که دستگاه خمیر پهن کن ، برش و پخت خمیر یوفکا را در کشور طراحی و تولید نموده است که توانسته در این زمینه به کشورهایی نظیر کانادا، لبنان و... صادرات داشته باشد.
دستگاه تولید شده توسط شرکت فنی و مهندسی اُسوه نام وَر پویا تنش بسیار کمتری به خمیر وارد کرده و دارای خط تولید پیوسته از زمان خروج خمیر از میکسر تا پس از خروج از فر تونلی با حرارت غیر مستقیم و سپس بسته بندی میباشد که در این زمینه اولین شرکت در کشور میباشد.
این دستگاه از جمله محصولات دانش بنبان شرکت فنی و مهندسی اُسوه نام وَر پویا بشمار میآید.
ضخامت خمیر خروجی در این دستگاه به زیر ی0.5 میلیمتر رسیده و دارای سیستم برش پیوسته میباشد که ابعاد برش قابل تنظیم است.